Slyšeli jste o Money Laundering Directive 4 od Evropské unie? Možná je to trochu dlouhé čtení, ale je zde něco velmi zajímavého pro investory do kryptoměn …

Ano, skutečně se to děje. Po několik  rocích bez akce, Německo schválilo novou direktivu ohledně kryptoměn pro banky.

Znamená to, že německé banky budou moci od roku 2020 nabízet krypto měny přímo v online bankingu všem klientům.

Dnes, můžete přímo nakoupit akcie  z Vašeho bankovního účtu. V roce 2020 bude toto možné i pro kryptoměny a banky se budou muset postarat o to, že Vaše kryptoměny jsou bezpečně koupeny, prodány a především uloženy.

Toto rozhodnutí je opravdu důležité pro masovou akceptaci těchto nových investičních aktiv.

Ale je zde otázka.

 

Kterou kryptoměnu nakoupit, když dnes máme již více jak 5000 měn? Proč je nakoupit? Jak dlouho je držet a kdy je prodat?

Takovéto otázky můžete mít, pokud jste v minulosti investovali především do akcií, certifikátů či dluhopisů a nyní zvažujete investici 5 až 10 % Vašeho portfolia do kryptoměn.

Osobně jsme čekali několik let na takovéto a podobné oznámení. Věřím, že ostatní země se přidají k tomuto trendu a také schválí podobná pravidla a umožní bežným uživatelům bankovních produktů investovat do kryptoměn.

 

Jestliže zvažujete investici do kryptoměn a digitálních aktiv, ale nejste si jisti jak začít, co očekávat a jak postupovat, rádi se společně podíváme na možnosti na trhu a projdeme si společně možné budoucí kroky k vytvoření Vašeho kryptoměnového portfolia.

 

Naše firma Digital Assets Capital s.r.o. neobchoduje kryptoměny na denní bázi. Vždy se zaměřujeme na dlouhodobou analýzu potenciálu vybraných kryptoměn. A investujeme na středně až dlouhodobé období (2 až 6 let).

Pro nás je velmi důležité nakupovat ty kryptoměny, které řeší reálné potřeby dnešního světa a mají již fungující síť a silné partnery.

Rádi Vás uvítáme jako partnery na cestě investic do kryptoměn a digitálních aktiv.

 

Úspěšný den a spojme se brzy,

Petr