Když se rozhlédnete kolem sebe, téměř většina mladších lidí, která chce bydlet ve vlastním, má hypotéku. A je to správná investice. Ale většinou na 15,20 i 25 let závazek. Existuje nějaká zajímavá investiční příležitost jak tuto dobu významně zkrátit? Třeba na 5 let? Ano. Digitální aktiva.

Všude slyšíte: “Když investice, tak jedině do ETF na světové akcie, však ono to stále poroste.” Možná ano. Ale je zde daleko zajímavější investiční třída, kvalitní digitální aktiva, která v budoucnu budou přinášet řádově vyšší zisky než akcie.

Ta budoucnost je následujících 5 – 10 let. Nikterak vzdálená. Zkusme vaši 20-ti letou hypotéku splatit už za 5 let.

Sám jsem již takto jednu splatil v roce 2019 a to investicí na 3 roky. A další bych již nyní mohl opět splatit ze zisků investičního portfolia digitálních aktiv.

 

Pro lepší pochopení si dejme příklad:

Koupili jste si byt v Praze a dlužíte na hypotéce 4 milióny korun. Máte ji na 20 let.

Pokud by jste investovali 500 tisíc v roce 2020 do portfolia nejkvalitnějších digitálních aktiv, které ještě v čase nejen roste hodnotově, ale i početně, potřebujete zisk kolem 800%. Tedy 500 tisíc * 8 = 4 000 000 + vašich 500 tisíc.

Může se to podařit za 5 let? Ano. Majetek našich investorů zhodnocujeme ve fondu DAC a cíleným zhodnocením portfolia je 500% v tomto časovém horizontu. A to je středně optimistická varianta. Ta skutečně optimální, kdy digitální aktiva budou zapojena do většiny transakcí ve světě, počítá se zhodnocením 1000 a více procent. Proč? Protože se tato aktiva zapojí do transakčního světa a jejich potřeba a současně nedostatek budou příznivě působit na vzestup jejich ceny.

 

Toto zhodnocení se nemusí podařit. Na druhou stranu lepší investiční varianta, kde by jste získali takovouto možnost, jednoduše není.

Možná se ptáte na rizika. Odpovím vám jednou větou: “Je daleko větší risk, nemít portfolio kvalitních digitálních aktiv v následující dekádě, než ho vlastnit. “

 

Naše zkušenost po mnoha rozhovorech a debatách s investory říká, že se stále většina lidí digitálních aktiv (kryptoaktiv) obává a nevidí v nich podstatu a smysl.

 

Vše se digitalizuje. Bezpečnost je velmi důležitá. Transparentnost a rychlost transakcí s minimálním poplatkem je nutnost pro zrychlující svět. A jaké technologie tyto vlastnosti mohou přinést? Převod hodnoty za 4 sekundy se zanedbatelným poplatkem kamkoliv na světě s plnou ověřitelností a nemožností zneužití hackery? Ano, XRP Ledger a kryptoaktivum XRP toto umožňuje. Již několik let.

 

Platformy které vám umožní automatizovat vaše firemní platby za zboží a služby od subdodavatelů v rámci plně legálních digitálních kontraktů. Třeba jako Cardano. Informace a transakce se budou realizovat okamžitě a transparentně mezi obchodními partnery i jednotlivci. A k zabezpečení a fungování těchto sítí jsou potřeba tokeny, například ADA v rámci sítě Cardano.

Tento vývoj se stane a již probíhá teď. Jsme na začátku. A být na začátku uplatnění těchto kvalitních projektů za kterými stojí i společnosti jako Google, Microsoft, Banko Santander a další, je obrovská výhoda.

 

Pokud jste v situaci, kdy přemýšlíte o rychlejším způsobu splacení vaší hypotéky, spojte se s námi a projďeme si investiční možnosti. Třeba s námi začnete spolupracovat.

 

Super den.

Petr

 

PS: Spolupracujeme s investory již od 300 tisícové investice, ikdyž optimální jsou spíše částky od 500 tisíc.

PSS: Kvalitní digitální aktivum není Bitcoin ani jeho kopie, ten vidíme jako zastaralý a manipulovaný experiment bez nutnosti existence.